Banner Default Image

Innova Overeenkomst - mail 3

Hallo,


We hebben u een aantal keren gemaild om u uit te leggen hoe Innova u van dienst kan zijn voor uw volgende carrièrestap. Wij zijn al meer dan zestig jaar actief in gespecialiseerde rekrutering en wij weten welke persoon in welke rol perfect in te vullen. Maar blijkbaar, hebben we u nog niet overtuigd. Het kan dat u momenteel in de perfecte functie bent of dat het gewoon vlot verloopt voor u.


Dus, zullen wij binnenkort uw persoonlijke gegevens verwijderen, in overeenstemming met de recentste wijzigingen in de wetgeving inzake de gegevensbescherming, en zal u geen mails meer ontvangen van ons.


Indien u onze laatste mails gemist zou hebben en graag in onze database wenst te blijven, gelieve hier te klikken. Hiermee gaat u akkoord dat wij u mogen blijven contacteren. Indien ja, gelieve ons uw recentste CV te mailen. Ons Privacy beleid, waarin wordt uitgelegd hoe belangrijk uw persoonsgegevens zijn voor ons en hoe wij deze beschermen, kan u hier bekijken. Indien u vragen heeft, gelieve te mailen naar data.update@volt.eu.com en wij antwoorden u zo spoedig mogelijk terug.


Bij geen reactie, worden uw persoonlijke gegevens binnen enkele dagen bij ons verwijderd.


Wij wensen u het allerbeste voor de toekomst. En indien u zich van gedacht veranderen, helpen wij u graag verder, zoals we dat doen sinds 1950.


Met vriendelijke groeten,Innova Data Team