Banner Default Image

Innova Overeenkomst - mail 1

Hallo,


We zijn Innova, een specialiserend rekruteringbureau dat zich voornamelijk focust in het IT, de telecommunicatie, Engineering en Life Science Industries.


We hebben een tijdje geleden al met u gewerkt. Uw situatie is intussen misschien veranderd. Uw vaardigheden en uw doelen voor uw carrière misschien ook.


Innova kan u helpen deze doelen te bereiken door dé job opportuniteit te vinden dat het beste haalt uit jouw vaardigheden. Vooraleer wij verder kunnen, hebben we jouw toestemming nodig om met jou verder contact te kunnen opnemen. Gelieve hier te klikken. Om onze zoektocht alvast vooruit te helpen, gelieve ons jouw recentste CV te bezorgen.


Ons privacy beleid, waarin wordt uitgelegd hoe belangrijk uw persoonlijke gegevens voor ons zijn en hoe we deze beschermen, kan u hier bekijken. Op die manier, kan u de informatie die wij over u, uw vaardigheden, ervaring en contactgegevens, hebben, gemakkelijk wijzigen en met volledige gemoedsrust beheren.


Misschien heeft u geen behoefte aan onze diensten. Uw huidige functie zou precies kunnen zijn waar u naar zocht en dat is geweldig. In dit geval, indien Innova u niet verder van dienst kan zijn, mag u een mail sturen naar data.update@volt.eu.com met als onderwerp “unsubscribe”. U zal van ons geen mails meer ontvangen en wij verwijderen uw persoonlijke gegevens uit onze administratie in overeenstemming met de recente wijzigingen in de wetgeving inzake gegevensbescherming. 


In elk geval, kijken wij ernaar uit van je te horen.


Met vriendelijke groeten,


Innova Data Team