Banner Default Image

Innova Overeenkomst - mail 2

Hallo,


U herinnert u zich waarschijnlijk dat we u recent mailden om na te gaan of er iets is dat we voor u kunnen doen. En misschien is er op dit moment niets dat we voor u kunnen doen.


Maar als leidende, gespecialiseerd rekruteringsbureau met kantoren in het VK, Europa en in het Oosten, heeft Innova een uniek aanbod van topniveau klanten die voortdurend op zoek zijn naar kwalitatieve kandidaten om tijdelijke contracten of permanente rollen in te vullen. Een nieuwe en meer belonende positie is misschien maar een paar klikken verder.


Indien wij nu jouw interesse hebben, gelieve hier te klikken om ons de toelating te geven om met u contact op te nemen en stuur ons uw recentste CV.


Eén van onze consulenten neemt binnenkort contact met u op om te bespreken hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Ons Privacy beleid, waarin wordt uitgelegd hoe belangrijk uw persoonsgegevens zijn voor ons en hoe wij deze beschermen, kan u hier bekijken.


Indien wij u nog steeds niet van dienst kunnen zijn, gelieve ons te mailen naar data.update@volt.eu.com met « unsubscribe » als onderwerp. Er zullen u geen verdere mails worden verstuurd en uw persoonlijke gegevens worden, in overeenstemming met de recentste wijzigingen in de wetgeving inzake de gegevensbescherming, verwijderd.


Bedankt voor uw tijd.


Met vriendelijke groeten,Innova Data Team